Extra informatie

MaXXimum

Thuis

MaXXimum LTE

Wij maken gebruik van de best mogelijke verbinding afhankelijk van uw locatie

Internet in de stad

Ten alle tijde de best mogelijke verbinding, met onze LTE oplossing bent u gegarandeerd van een innovatieve oplossing die tot voor kort onmogelijk was. Geen wifi bereik op het terras ook hier is nu een trage tot niet bestaande verbinding een probleem uit het verleden.

Internet in het dorp

3Mbps via de kabels in de grond? Dat kan en moet beter, wij zorgen voor een snelle en stabiele verbinding met slechts 1 kabeltje, die naar het stopcontact.

Onderweg

Internet op het schip

Altijd onderweg naar de mooiste plekjes van ons waterrijke kikkerlandje? Deze momenten direct delen via facebook,twitter en instagram. Nu kunt u alles aanpakken met de snelheid die u thuis gewend bent.

Internet op de camping

Heerlijk een weekendje weg maar toch niks willen missen, de kids kunnen gewoon blijven gamen in hun tent en u blijft ook gewoon volledig bereikbaar, zo kom je geheel tot rust zonder de zorgen dat u na het weekend allerlei zaken heeft gemist.

Internet in de Binnenvaart

Tijdens uw werkzaamheden is altijd bereikbaar blijven natuurlijk een absolute must, dankzij onze beste inspanningen gaan we elke kapitein de best denkbare oplossing bieden om te allen tijde zijn of haar werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren, het volgen van de laatste nieuwtjes is natuurlijk ook meegenomen.

Internet in Transport

Onze modems hoeven alleen voorzien te worden van stroom, dan kun je de modem overal mee naar toe nemen. Dit is dus ook ideaal voor transport. 

Zakelijk

Internet als Backup

U heeft al een vliegensvlugge glasvezel verbinding? Wij kunnen een garantie inbouwen zodat u nooit zonder verbinding zit, zo kan uw bedrijf continu doordraaien en halen u en uw werknemers alle targets zonder de zorg dat u ooit verstoken blijkt van het inmiddels niet meer weg te denken internet.

Internet

Eenmanszaak? Een aantal werkplekken? We kunnen ook zakelijk de best denkbare verbinding regelen, Het internet thuis overbelast vanwege de kids maar toch nodig wat werk afmaken, een privé netwerk is zo klaar via ons, en zakelijke klanten kunnen wij al de volgende dag van een aansluiting voorzien. Dat is pas service.

Service

Klantenservice

Wij zijn tot 22.00uur bereikbaar op whatsapp via 0657900905, bel ons tijdens kantooruren op 0850160733 of stuur een mailtje naar contact@maxximum.nl.

Storingen

Pagina niet gevonden…. Storingen doen wij niet aan het oplossen van problemen des te meer, whatsapp gerust naar 0657900905, bel ons op 0850160733 of stuur een mailtje naar contact@maxximum.nl.

Contact

Algemene vragen: contact@maxximum.nl
Sales/resellers : bestelling@maxximum.nl
Storingen/problemen: support@maxximum.nl